Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Το Μεγάλο μου Colorino" κωδικός 20959

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: συσκευασίας 30 x 30 x 7 εκ
Ηλικία παιδιού: 1.5+
Κατασκευαστής: ravensburger
45.00
20959
+

Ravensburger Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Το Μεγάλο μου Colorino" κωδικός 20959

Δημιουργικό παιχνίδι. Με τη βοήθεια 32 μοτίβων σε τρία μεγέθη, τα παιδιά από 1,5 ετών μαθαίνουν παιχνιδιάρικα να αποδίδουν σωστά τα χρώματα. Προσκολλώντας τις χρωματιστές πέτρες, εκπαιδεύετε επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και τη συγκέντρωση των παιδιών σας!

Η νέα έκδοση του κλασικού παιχνιδιού εκμάθησης χρωμάτων εξασφαλίζει ατελείωτη διασκέδαση με 75 στιβαρές πρόσθετες πέτρες και 32 μοτίβα. Τα μοτίβα σε 3 μεγέθη μεγαλώνουν με την πρόοδο της μάθησης και καλύπτουν πάντα νέο μαθησιακό περιεχόμενο, από εκμάθηση χρωμάτων μέχρι τους πρώτους αριθμούς και ποσότητες. Αυτό σημαίνει ότι το Colorino παραμένει συναρπαστικό μέχρι την προσχολική ηλικία.

Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής ενός μικρού παιδιού είναι απίστευτα συναρπαστικά και γεμάτα μοναδικές στιγμές: το πρώτο χαμόγελο, η πρώτη λέξη, το πρώτο βήμα. Μέρα με τη μέρα, τα μικρά ανακαλύπτουν το περιβάλλον τους με όλες τους τις αισθήσεις και μαθαίνουν νέες δεξιότητες. Το Colorino υποστηρίζει αυτή την εξέλιξη βήμα προς βήμα και προσφέρει στους γονείς τον προσανατολισμό που χρειάζονται για να υποστηρίξουν το παιδί τους με αγάπη. Τα υψηλής ποιότητας παιχνίδια μας συνοδεύουν τα μικρά σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης. Όλα τα υλικά είναι ακίνδυνα από κάθε άποψη και ελέγχονται τακτικά για ποιότητα και ασφάλεια.

Το Colorino είναι ένα ιδανικό χόμπι για παιδιά και ένα υπέροχο δώρο για ειδικές περιστάσεις όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλια.






Brands