Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Το πρώτο μου Colorino" κωδικός 04186

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 19 x 19 x 4.8 cm
Ηλικία παιδιού: 1.5+
Κατασκευαστής: ravensburger
16.00
04186
+

Το Colorino, είναι κλασικό ανάμεσα στα παιχνίδια εκμάθησης χρωμάτων, τώρα σε μικρή μορφή: Με 32 ποικίλα μοτίβα (16 καρτέλες διπλής όψεως), τα παιδιά από 18 μηνών μπορούν να γνωρίσουν παιχνιδιάρικα τα χρώματα και να τα τοποθετήσουν σωστά.

Η μεγάλη διασκέδαση plug-in σε μικρή μορφή! Απλώς επιλέξτε το μοτίβο και βάλτε το διαφανές σανίδι πλαισίου και τα παιδιά από 18 μηνών μπορούν να προσθέσουν τα πρότυπα. Τα 32 ποικίλα μοτίβα μεταφέρουν τα βασικά χρώματα και διευρύνουν το λεξιλόγιο. Οι πιο προχωρημένοι μαθητές προσθέτουν πολύχρωμες εικόνες και γνωρίζουν τις πρώτες μορφές και χαρακτήρες. Η τοποθέτηση των μεγάλων, στρογγυλών ταπών είναι πάντα διασκεδαστική για τα παιδιά και ταυτόχρονα εκπαιδεύει τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και τη συγκέντρωσή τους.

Το Colorino είναι ένα ιδανικό χόμπι για παιδιά και ένα υπέροχο δώρο για ειδικές περιστάσεις όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα ή τα 2α γενέθλια.

Όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά από την Ravensburger και ελέγχονται για απόλυτη ακίνδυνη χρήση. Οι απαιτήσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα νομικά πρότυπα και οι συνεχείς έλεγχοι εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Περιεχόμενο : 16 σανίδες μοτίβων (32 μοτίβα), 36 πολύχρωμες τάπες, 1 σανίδα πλαισίου

Δεν απαιτείται προειδοποίηση σύμφωνα με τον Κανονισμό Παιχνιδιών.




Brands