Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €50!!
(Εξαιρούνται τα ποδήλατα)

Τρόποι αποστολής

Η παράδοση γίνεται είτε μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική ή ACS. Σε περιπτώσεις παραγγελίας με υπερβολικό βάρος ή όγκο, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία εκτός Νομού Θεσσαλονίκης και από εμάς εντός Νομού Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Έξοδα αποστολής

  • Θεσσαλονίκη
  • Το Rabbitoys.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για την πόλη της Θεσσαλονίκης (Τ.Κ 53-56) για παραγγελίες πάνω απο 30€.
  • Υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το Rabbitoys.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω απο 50€. Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται τα ποδήλατα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε το κόστος μεταφορικών για ποδήλατα.

Αποστολή εντός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, τον ογκο του προιοντος και τον τόπο αποστολής της παραγγελίας. Παρακάτω αναγράφονται αναλυτικά οι χρεώσεις για μεχρι 4 κιλα βαρος ειναι 3 ευρω εαν κανετε καταθεση σε εναν απο τους λογοριασμους που θα βρειτε στην αρχικη σελιδα[τροποι πληρωμης] και συν 2 ευρω επιπλέον εαν προκειται για αντικαταβολή :


Αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Έμβασμα

Θεσσαλονίκη (Τ.Κ 53-56)

2.00€

3.00€

3.00€

Υπόλοιπη Ελλάδα

2.00€

3.00€

3.00€


Ασφάλεια συναλλαγών

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Τράπεζας και τα στοιχεία δεν αποθηκεύονται στο Rabbitoys.gr. To πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται είναι SSL(Secure Sockets Layer), με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.