Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Τρόποι αποστολής

Η παράδοση γίνεται είτε μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική ή ACS. Σε περιπτώσεις παραγγελίας με υπερβολικό βάρος ή όγκο, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία εκτός Νομού Θεσσαλονίκης και από εμάς εντός Νομού Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Έξοδα αποστολής

  • Θεσσαλονίκη
  • Το Rabbitoys.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για την πόλη της Θεσσαλονίκης (Τ.Κ 53-56) για παραγγελίες πάνω από 39€.
  • Υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το Rabbitoys.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες πάνω από 39€. Στην τιμή αυτή ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα ποδήλατα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε το κόστος μεταφορικών για ποδήλατα.

Αποστολή εντός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, τον όγκο του προϊόντος και τον τόπο αποστολής της παραγγελίας. Παρακάτω αναγράφονται αναλυτικά οι χρεώσεις για μέχρι 4 κιλά βάρος είναι 3 ευρώ εάν κάνετε κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς που θα βρείτε στην αρχική σελίδα[τρόποι πληρωμής] και συν 2 ευρώ επιπλέον εάν πρόκειται για αντικαταβολή :


Αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Έμβασμα

Θεσσαλονίκη (Τ.Κ 53-56)

2.00€

3.00€

3.00€

Υπόλοιπη Ελλάδα

2.00€

3.00€

3.00€