Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Εκπαιδευτικό Παιχνίδι "Colorino" κωδικός 20832

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 23 x 34 x 6 εκ
Ηλικία παιδιού: 2+
Κατασκευαστής: ravensburger
25.00
20832
+

Δημιουργικό παιχνίδι. Με τη βοήθεια 12 μοτίβων (6 καρτέλες διπλής όψεως), τα παιδιά από 2 ετών μαθαίνουν παιχνιδιάρικα να αποδίδουν σωστά τα χρώματα. Προσκολλώντας τις χρωματιστές πέτρες, εκπαιδεύετε επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και τη συγκέντρωση των παιδιών σας!

Το Colorino είναι κλασικό μεταξύ των παιχνιδιών. Με τα πολύχρωμα πρότυπα εικόνας και τις 40 στιβαρές πρόσθετες πέτρες, αυτό το παιχνίδι εκμάθησης χρωμάτων εξασφαλίζει πολλή διασκέδαση για παιδιά από 2 ετών. Πάνω από τα μοτίβα τοποθετείται ένα διαφανές πέταλο. Τώρα είναι σημαντικό να επιλέξετε τις αντίστοιχες χρωματιστές πέτρες και να τις τοποθετήσετε στη σωστή θέση. Εκτός από την εκμάθηση χρωμάτων, τα παιδιά εκπαιδεύουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες προσαρμόζοντας τις χρωματιστές πέτρες και αυξάνουν την ικανότητά τους να συγκεντρώνονται.

Απλά επιλέξτε το μοτίβο, βάλτε το σανίδι και συνδέστε το! Οι μεγάλες, στιβαρές πέτρες είναι κατάλληλες ακόμη και για μικρά παιδιά. Τα πρότυπα εικόνας είναι τυπωμένα και στις δύο πλευρές: η μία πλευρά δείχνει ένα πολύχρωμο μοτίβο, στην πίσω πλευρά το ίδιο μοτίβο με ένα ασπρόμαυρο πρότυπο. Τα παιδιά μπορούν να τα σχεδιάσουν ελεύθερα και έτσι να αφήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους ελεύθερη. Η ιδιοφυώς απλή αρχή του παιχνιδιού εμπνέει αγόρια και κορίτσια εξίσου και είναι διασκεδαστική μέχρι την προσχολική ηλικία.

Το Colorino είναι ένα ιδανικό χόμπι για παιδιά και ένα υπέροχο δώρο για ειδικές περιστάσεις όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα ή τα 2α γενέθλια.

Όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά από την Ravensburger και ελέγχονται για απόλυτη ακίνδυνη χρήση. Οι απαιτήσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα νομικά πρότυπα και οι συνεχείς έλεγχοι εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Περιεχόμενο : 6 πίνακες μοτίβων τυπωμένες και στις δύο πλευρές (12 μοτίβα), 40 στιβαρές πρόσθετες πέτρες, 1 διάφανη σανίδα

Δεν απαιτείται προειδοποίηση σύμφωνα με τον Κανονισμό Παιχνιδιών




Brands