Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


ZAZU Γαϊδουράκι DON με Συσκευή Λευκών Ήχων, αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα & 4 Μελωδίες Κωδικός 893858

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 32 x 15 x 15 cm
Ηλικία παιδιού: 0+
Κατασκευαστής: ZAZU
44.90
893858
+

Ένα μαλακό παιχνίδι σαν πάπλωμα, που ηρεμεί και καταπραΰνει το νεογέννητο μωρό σας από τη μίμηση του κτύπου της καρδιάς μέσα στη κοιλιά μιας μαμάς.Ένα μαλακό παιχνίδι σαν πάπλωμα, που ηρεμεί και καταπραΰνει το νεογέννητο μωρό σας από τη μίμηση του κτύπου της καρδιάς μέσα στη κοιλιά μιας μαμάς.Τα μαλακά λούτρινα ζωάκια της Zazu kids με τον ηχογραφημένο ήχο της καρδιάς μαζί με λευκό ήχο νερών από καταρράκτη καθώς και 4 ηρεμιστικές μελωδίες.Eτσι το μωρό σας θα κοιμηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπως της μανούλας. Ο dex το σκυλάκι, ο Don το γαϊδουράκι και η Liz το αρνάκι θα χαρίσουν στα μωρά σας γλυκά ονειράκια. Είναι απαλά , πλενόμενα , με αποσπώμενη συσκευή που λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει αισθητήρα αυτόματης επαναλειτουργίας μόλις το μωρό κάνει θόρυβο, ξυπνήσει η κλάψει!Ενεργοποιήστε με ανακίνηση ή σκούντημα ή θόρυβο (κλάμα).Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο μουσικό χειριστήριο, απλά ανακινήστε και θα αρχίσει να παίζει το τελευταίο τραγούδι που έχει επιλεγεί. Aυξομειώνεται την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο.

6 διαφορετικούς ήχους,ήχος Κτύπου της καρδιάς (όπως ακούγεται στον υπέρηχο),

ΕΞΤΡΑ Επιλογή λευκού ήχου (καταρράκτη) με τρεχούμενα νερά και 4 καταπραϋντικές μελωδίες.

Ενεργοποιήστε με ανακίνηση η σκούντημα.Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο μουσικό χειριστήριο, απλά ανακινήστε και θα αρχίσει να παίζει το τελευταίο τραγούδι που έχει επιλεγεί.

Λειτουργεί με αλκαλικές μπαταρίες AA x 2 που δε συμπεριλαμβάνονται.Το μέγεθος του λούτρινου είναι: 32 x 15 x 15 cm







Brands