Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


ZAZU Zoe ο Πιγκουίνος συσκευή νανουρίσματος, Bluetooth, φως νυκτός Ροζ Κωδικός 894459

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 0+
Κατασκευαστής: ZAZU
49.90
894459
+

Zoe ο Πιγκουίνος συσκευή νανουρίσματος, Bluetooth, φως νυκτός ZAZU grey,με ήχο καρδιάς, λευκό ήχο, ήχος φύσης, φωνή μανούλας, παραμύθια και φωτάκι νυκτός.

Λευκοί Ήχοι, χτύπος καρδιάς, ηχογράφηση μανούλας, μουσική και φως...όπου κι αν είναι!!Zoë...ο Πιγκουίνος, το πιο χρήσιμο δώρο για το μωράκι σας. Είναι ενα πιγκουινάκι που τα κάνει όλα και δείτε γιατί!!!

Παίζει τον ήχο της καρδιάς, λευκό ήχο, ήχο της φύσης, φωνή της μανούλας (εγγραφή), απαλή μουσική, 3 παραδοσιακά νανουρίσματα και φωτάκι νυκτός... όπου κι αν έχετε το μωράκι σας.

Είναι ένα μουσικό ηχείο με Bluetooth που μπορείτε να βάλετε ότι παραμύθια, κλασική μουσική , τη φωνή σας, παιδικά τραγουδάκια από οποιαδήποτε πηγή θέλετε, για να ακούει το μωρό σας μια ανεξάντλητη ποικιλία όσο μεγαλώνει.Μπορεί να παίζει συνεχώς μουσική ή να διηγείται παραμύθια μέσω ενός ομιλητή με Bluetooth.

Το φωτάκι νυκτός (στο κεφαλάκι του πιγκουίνου) είναι 2 διαβαθμίσεων , έντονο και απαλό.Απενεργοποιείται αυτόματα και η μουσική, οι ήχοι η το φωτάκι μετά από 20 λεπτά.Φωτάκι Νυκτός με απαλό φωτισμό.Το κεφάλι του Zoë είναι ένα μικρό φωτάκι νυκτός με 2 ρυθμίσεις φωτεινότητας

Ενεργοποιείται αυτόματα με αισθητήρα ήχου με τη φωνή ή το κλάμα και το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει.5 προκαθoρισμένες μελωδίες που θα ηρεμήσουν το μωράκι σας.Περιέχει ήχο καρδιάς, λευκό ήχο, ήχος της φύσης, απαλή μουσική και 3 παραδοσιακά νανουρίσματα.

Έχει ειδική ταινία scratch για να μπορείτε να το κρεμάσετε παντού, στο καρότσι, στη κούνια, στο λίκνο, στο αυτοκίνητο, στο καρεκλάκι φαγητού ...οπουδήποτε.

Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.Ενεργοποιείται αυτόματα με το κλάμα.Με τη φωνή ή το κλάμα του μωρού σας ενεργοποιείται αυτόματα ο αισθητήρας του ήχου ενώ το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε.Το φορτίζεται πάντα με καλώδιο USB που περιλαμβάνεται.






Brands