Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Melissa & Doug Ξύλινο Μαγνητικό Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων με 83 μαγνήτες Κωδικός 19253

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 39.9 x 2.3 x 30 cm
Ηλικία παιδιού: 3+
Κατασκευαστής: melissa & doug
Υλικό: ξύλο με μαγνήτες
28.90
19253
+

Τι είναι σήμερα?

Για ένα παιδί, αυτή η απλή ερώτηση μπορεί να έχει τόσες απαντήσεις - και αυτό το ημερήσιο ημερολόγιο βοηθά όλους να τα ικανοποιήσει! Τα παιδιά θα αισθανθούν μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου και υπευθυνότητας όταν βοηθούν να τοποθετήσουν την ημέρα της εβδομάδας, την ημερομηνία, τον καιρό και τα ειδικά γεγονότα στο μεγάλο μαγνητικό πεδίο για να τα δουν όλοι.

Υπάρχει ακόμη χώρος για να δημοσιεύσετε τη διάθεσή τους - ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανοίξετε την επικοινωνία και να ενθαρρύνετε τα παιδιά να σκεφτούν,γιατί νοιώθουν έτσι εκεινή την στιγμή!

Η ενημέρωση των πληροφοριών είναι απλή: Απλά πάρτε έναν προεκτυπωμένο μαγνήτη από την κατώτερη μαγνητική πλακέτα (η οποία κρέμεται κάτω από το ημερολόγιο για να κρατάτε εύκολα τους μαγνήτες). Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στο ημερολόγιο για να συμπληρώσετε τις πληροφορίες. . . Ή να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο μαγνήτη γράφοντας σε ένα από τα δύο πλακάκια μαγνητών,που μπορείς να γράψεις-σβήσεις πάνω τους! Υπάρχουν πεδία για την ημέρα, την ημερομηνία, την εποχή, τον καιρό, τη θερμοκρασία, τις δραστηριότητες, τις διακοπές και τη διάθεση.

Περιεχόμενα: 2 πίνακες που ενώνονται με μεντεσέδες,80 μαγνήτες

Ο πίνακας έχει ένα γερό σχοινί, για να μπορείτε να τον κρεμάσετε!!!




Brands