Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €34 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα)

Melissa & Doug Ξύλινο Λεωφορείο Ταξινόμησης Αριθμών Κωδικός 19398

Βάρος: 930 g kg
Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 9.4 x 12.7 x 29.2 cm
Ηλικία παιδιού: 3+
Κατασκευαστής: melissa & doug
Τεμάχια: 19 τεμ
Υλικό: ξύλινο
20.00
Τιμή σε πόντους: 20 πόντοι
19398
+

Με μια οροφή που αφαιρείτε και τα κομμάτια και τα σύμβολα μαθηματικών που ταιριάζουν μέσα από τις αντίστοιχες τρύπες - καθώς και κάρτες με αριθμούς και εξισώσεις που ταιριάζουν και τελικά λύνουν - αυτό το ξύλινο σχολικό λεωφορείο αναπτύσσει τις δεξιότητες και ενδιαφέροντα του παιδιού. Ανθεκτική κατασκευή,που σημαίνει ότι η διασκέδαση θα συνεχίσει για αμέτρητα pickups και drop-offs!

Περιλαμβάνει ξύλινο σχολικό λεωφορείο, 10 τεμάχια με αριθμούς, 3 σύμβολα μαθηματικών και 5 κάρτες εξισώσεων διπλής όψεως. Το σχολικό λεωφορείο κρατά όλα τα κομμάτια στο σετ και περιλαμβάνει τροχούς ομαλής κύλισης και ανύψωση κορυφής.Τα αριθμητικά τεμάχια προβάλλουν εικόνες σχολικών προμηθειών. Δυνατή ξύλινη κατασκευή για χρόνια παιχνιδιού.Προωθεί την αντιστοίχιση, τον αριθμό και τις δεξιότητες μαθηματικών και ενθαρρύνει την επίλυση προβλημάτων και το συντονισμό των χεριών-ματιών.
Brands