Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Svoora Ξύλινο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι 'Μαθαίνω την Ώρα' Κωδικός 03041

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 4+
Κατασκευαστής: SVURA
Υλικό: ξύλινο
26.00
03041
+

Ξύλινο εκπαιδευτικό παιχνίδι 'Μαθαίνω την Ώρα' από την ελληνική εταιρεία Svoora.

Ενθαρρύνει τα παιδιά στην πρώτη επαφή τους με την ώρα και τις έννοιες της, με ευφάνταστο, εύκολο και δημιουργικό τρόπο.

Η αναλογική μορφή με τους δύο δείκτες και η ψηφιακή μορφή με τα 15 πλακίδια αριθμών εκπαιδεύουν τα παιδιά στην ανάγνωση του ρολογιού, ώστε να δίνουν σωστές απαντήσεις στη δημοφιλή ερώτηση 'Τι ώρα είναι;'.

Το περιστρεφόμενο συννεφάκι τα εξοικειώνει με τις έννοιες της προ- και μετά- μεσημβρίας. Οι 24 κάρτες παρουσιάζουν διάφορες ώρες και με τις δύο μορφές τους, ενώ οι διαφορετικοί χρωματισμοί τους αντιστοιχούν στα 4 τμήματα της ημέρας: το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ.

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ξύλο οξιάς και κόντρα-πλακέ, χωρίς αιχμηρά σημεία και με λείες επιφάνειες για απόλυτα ασφαλή χρήση. Τα ζωηρά του χρώματα είναι μη τοξικά και σε συνδυασμό με τα χαρούμενα μοτίβα, εξάπτουν τη φαντασία! Περιέχει 2 ξύλινα κομμάτια στήριξης για παίξιμο στο γραφείο ή το τραπέζι και μία επεξηγηματική κάρτα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ημέρας και ώρας.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Διαστάσεις: 32 x 18 x 1 εκ.




Brands