Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Spin Master Rubik’s Cube: Gridlock Game κωδικός 6070059

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 7+
Κατασκευαστής: Spin Master
23.00
6070059
+

Spin Master Rubik’s Cube: Gridlock Game κωδικός 6070059

Ο κύβος του Ρούμπικ γιορτάζει 50 χρόνια γεμάτα ανατροπές, στροφές και ενθουσιάζοντας γενιές λύσεων ως ένα από τα πιο διάσημα παζλ όλων των εποχών!

Παίξτε μια νέα εκδοχή του κλασικού κύβου Rubik's Cube με ένα παιχνίδι που είναι φτιαγμένο για να προκαλεί την ευέλικτη σκέψη, την ταχύτητα και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Αναποδογυρίστε μια κάρτα πρόκλησης Gridlock για να αποκαλύψετε το παζλ σας και τοποθετήστε τα σταθερά τουβλάκια εκκίνησης όπως φαίνεται στην κάρτα πρόκλησης. Ο στόχος σας είναι να βρείτε πώς να τοποθετήσετε όλα τα υπόλοιπα τουβλάκια στο ταμπλό χωρίς να μετακινήσετε τα τουβλάκια εκκίνησης. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να λύσετε το παζλ για κάθε κάρτα πρόκλησης, οπότε επιλέξτε τις επόμενες κινήσεις σας με σύνεση! Παίξτε μόνοι σας ή με έναν παρτενέρ για να προσπαθήσετε να λύσετε το παζλ όσο πιο γρήγορα μπορείτε!

Το Gridlock περιλαμβάνει μια θήκη ταξιδιού, 11 τουβλάκια και 88 διαφορετικές κάρτες πρόκλησης χωρισμένες σε τέσσερα επίπεδα δυσκολίας για ηλικίες από 7 ετών και πάνω.

Ένα must για τους λάτρεις του παζλ και τους οπαδούς του κύβου του Ρούμπικ, του παιχνιδιού Rubik's Race, των γρίφων του μυαλού, των παζλ για ενήλικες και των παιδικών παζλ!

Αποτελεί το τέλειο δώρο για άνδρες, γυναίκες και για εφήβους!




Brands