Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Spin Master Rubik's Cube: 2x2 Μίνι Κύβος του Ρούμπικ κωδικός 6064345

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 8+
Κατασκευαστής: Spin Master
Τεμάχια: 1 τεμ
8.50
6064345
+

Spin Master Rubik's Cube: 2x2 Μίνι Κύβος του Ρούμπικ κωδικός 6064345

Ο Κύβος του Ρούμπικ είναι ένα κλασικό παζλ συνδυασμού χρωμάτων που προσφέρει διασκέδαση εντός και εκτός σπιτιού. Ο κλασικός κύβος διαστάσεων 2×2 είναι ένα παιχνίδι σπαζοκεφαλιάς που κεντρίζει εμμονικά το ενδιαφέρον φανατικών παικτών σε όλο τον κόσμο, ως γνήσιο παιχνίδι-σταθμός. Γνωστό και ως κύβος τσέπης ή μίνι κύβος. Μην σε ξεγελά το μικρότερο μέγεθος. Η πρόκληση παραμένει τεράστια, αφού επιφυλάσσει 3.674.160 διαφορετικές πιθανές θέσεις. Αυτό το τρισδιάστατο παζλ κύβος μικρότερου μεγέθους διαθέτει νέο βελτιωμένο μηχανισμό που επιτρέπει πιο εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη περιστροφή κάθε έδρας. Ο ταχύτερος χρόνος επίλυσης του Κύβου του Ρούμπικ διαστάσεων 2×2 ήταν κάτω των 2 δευτερολέπτων!

Μπορείς να καταρρίψεις το ρεκόρ; Ξέχνα τα αυτοκόλλητα. Τα αντικαταστήσαμε με χρωματιστά πλακίδια που δεν ξεκολλάνε, δεν αποσπώνται και δεν χάνουν το χρώμα τους.




Brands