Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Επιτραπέζιο Zahlen Bande "Μαϊμουδο-συμμορία των αριθμών" με Ελληνικές Οδηγίες 24973

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 6+
Κατασκευαστής: ravensburger
20.00
24973
+

Ravensburger Επιτραπέζιο Zahlen Bande "Μαϊμουδο-συμμορία των αριθμών" με Ελληνικές Οδηγίες 24973

Υπολογίστε και κερδίστε μαζί!

Παρέχει: Πρόσθεση και Αφαίρεση αριθμών από 1 – 20 και 1 – 100 & Δεξιότητες επικοινωνίας

Παιχνίδι μαθηματικών και ισορροπίας, για 2 έως 4 παιδιά, ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Η εξάσκηση της ισορρόπησης στον ταλαντευόμενο φοίνικα, επιτρέπει την παιχνιδιάρικη εκμάθηση της πρόσθεσης και αφαίρεσης για αρχάριους στα μαθηματικά παίκτες, στο εύρος αριθμών από 1 έως 20 και για πιο έμπειρους παίκτες -«αριθμομηχανές» στο εύρος αριθμών από 1 έως 100. Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Μαϊμουδο-συμμορία των αριθμών» προωθεί τα παιδιά στο να συμμετέχουν σε μια συναρπαστική αποστολή κατανόησης των αριθμών και του μελλοντικού προγραμματισμού.

Η μετακίνηση των μαϊμούδων και του ελέφαντα εκπαιδεύει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη προωθείται επίσης: ο κοινός στόχος καθώς και η συζήτηση και η παροχή συμβουλών ανάμεσα στους παίκτες προάγει την επικοινωνία και την ικανότητα για ομαδική εργασία.

Χάρη στον έξυπνο αυτοέλεγχο (επαλήθευση στο πίσω μέρος των καρτών), τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν ανεξάρτητα.

Περιεχόμενα: 1 φοίνικας (που αποτελείται: από 1 στέγη φοίνικα (επάνω και κάτω μέρος), 1 ημισφαίριο (μισή πλαστική σφαίρα), 1 κορμός φοίνικα (τρία μέρη), 2 κουμπώματα), 1 ελέφαντας με βάση, 4 μαϊμούδες σε 4 χρώματα, 1 χαλάκι άλματος - διάσωσης, 28 κάρτες μαϊμούς, 2 κάρτες ελέφαντα, 6 τζόκερ και οδηγίες στα Ελληνικά

Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί στο εύρος αριθμών 1 – 20 καθώς και στο εύρος αριθμών 1 – 100. Υπάρχουν δύο αριθμοί στο μπροστινό μέρος κάθε κάρτας μαϊμού. Οι λευκοί αριθμοί είναι για το εύρος αριθμών 1 – 20, οι μαύροι αριθμοί χρησιμοποιούνται για το εύρος αριθμών 1 – 100.

Αγαπητά παιδιά , η άτακτη συμμορία των μαϊμούδων τοποθέτησε τον ελέφαντα επάνω στον φοίνικα! Τώρα ο φοίνικας λυγίζει επικίνδυνα κάτω από το βάρος του ελέφαντα.

Προσοχή! Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε και να κατεβάσετε προσεκτικά τον ελέφαντα από τον φοίνικα. Οι μαϊμούδες περιμένουν ήδη από κάτω με το χαλάκι διάσωσης να τον πιάσουν!

Ρίξτε μια ματιά στην οροφή του φοίνικα μαζί με το παιδί σας. Οι λευκοί αριθμοί από το 1 έως το 20 φαίνονται στη μπλε σπείρα, η οποία σχηματίζει επίσης το μονοπάτι του ελέφαντα.

Οι μαύροι αριθμοί από το 21 έως το 100 ομαδοποιούνται σε ομάδες των 10 στα μεμονωμένα φύλλα του φοίνικα. Αναγνωρίζει το παιδί σας τη διάταξη των αριθμών;






Brands