Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Sagaland "Η χώρα του παραμυθιού" Επετειακή Έκδοση με Ελληνικές Οδηγίες 27040

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 37.3 x 27.3 x 5.5 cm
Ηλικία παιδιού: 6+
Κατασκευαστής: ravensburger
40.00
27040
+

Ravensburger Sagaland "Η χώρα του παραμυθιού" Επετειακή Έκδοση με Ελληνικές Οδηγίες 27040

Το δημοφιλές κλασικό επιτραπέζιο γιορτάζει την 40η επέτειό του με αυτήν την περιορισμένη ειδική έκδοση στο σχεδιασμό της πρώτης έκδοσης από το 1981.

Ένα υπέροχο παραμυθένιο παιχνίδι, για 2-6 παίκτες, άνω των 6 ετών.

Όλοι έχουν ακούσει πιθανώς για τη παραμυθένια χώρα της Σάγκαλαντ και ο καθένας έχει τη δική του ιστορία να σας διηγηθεί για αυτή. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν… Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας βασιλιάς που ζούσε σε ένα υπέροχο παλάτι, ψηλά πάνω από το δάσος της Σάγκαλαντ. Οι υπήκοοί του δεν μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο βασιλιά! Tόσο σοφός και καλός ήταν και επάξια κρατούσε το σκήπτρο του. Πέρασαν όμως πολλά χρόνια όταν ο βασιλιάς ένιωσε ότι είχε γεράσει και άρχισε να ανησυχεί ποιος θα κυβερνήσει μετά από αυτόν το βασίλειό του, γιατί παιδιά δεν είχε. Ως βασιλιάς όμως, είχε ακούσει συχνά για τα υπέροχα και παραμυθένια αντικείμενα που ήταν κρυμμένα στο δάσος της Σάγκαλαντ και τα οποία του ξύπνησαν τη περιέργεια. Αποφάσισε λοιπόν να ψάξει για αυτά τα σπάνια και πολύτιμα αντικείμενα, ώστε να τα συγκεντρώσει στο παλάτι του και να τα θαυμάζουν όλοι οι υπήκοοι και καλεσμένοι του.

Ο βασιλιάς όμως είχε το σχέδιο του.. Ανακοίνωσε παντού ότι όποιος πρώτος καταφέρει να φέρει στο παλάτι 3 πολύτιμα αντικείμενα, αυτός θα ανακηρυχθεί και διάδοχός του στο βασίλειο του παραμυθιού της Σάγκαλαντ.

Σκοπός παιχνιδιού: Οι παίκτες παίζουν το παιχνίδι και το παραμύθι συνεχίζεται… Κατευθύνονται λοιπόν προς το δάσος για να ανακαλύψουν που βρίσκονται τα αντικείμενα που αναζητά ο βασιλιάς και σπεύδουν αμέσως να του αποκαλύψουν τις τοποθεσίες στις οποίες βρίσκονται. Προσοχή όμως! Στο παλάτι πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις του βασιλιά, αλλά και να αμυνθούν από τυχόν επιθέσεις άλλων υπηκόων, οι οποίοι επίσης εποφθαλμιούν τον θρόνο και θέλουν να γίνουν ο επόμενος βασιλιάς της χώρας του παραμυθιού. Υπάρχει επίσης μαγεία στο παιχνίδι. Αν κάποιος παίκτης καταφέρει πρώτος να αποκαλύψει σωστά 3 τοποθεσίες (δέντρα) που κρύβονται τα παραμυθένια αντικείμενα, αυτός θα είναι και ο νικητής του παιχνιδιού!

Περιεχόμενα: 1 ταμπλό παιχνιδιού, 1 καρτέλα (με 13 κάρτες ερωτήσεων και 13 πλακίδια με τα παραμυθένια αντικείμενα), 13 πλαστικά δεντράκια, 6 πιόνια – φιγούρες παιχνιδιού, 2 ζάρια + Οδηγίες στα Ελληνικά





Brands