Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Επιτραπέζιο CARS "Κύπελο Piston" με Ελληνικές Οδηγίες κωδικός 23274

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 30 x 30 x 20 cm
Ηλικία παιδιού: 5+
Κατασκευαστής: ravensburger
12.00
23274
+

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, για 2-4 ατρόμητους οδηγούς, ηλικίας άνω των 5 ετών.

Οι συμμετέχοντες στο ράλι ταχύτητας «Κύπελλο Πίστον» ζεσταίνουν τις μηχανές τους. Στο τέλος του αγώνα, ο μεγάλος νικητής θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ντινόκο! Ο Κεραυνός Μακ Κουίν και οι αντίπαλοι πρέπει να ολοκληρώσουν 4 γύρους στην πίστα αγώνων.

Βοηθήστε τα αγωνιστικά σας αυτοκίνητα, ώστε με τη βοήθεια του ζαριού, να περάσουν τη γραμμή τερματισμού ως νικητές, ακτινοβολώντας χαρά!

Πατήστε το πεντάλ στο τέρμα σε ευθεία τμήματα και οδηγήστε επιδέξια στα στενά τμήματα της διαδρομής. Προσέξτε όμως! Βεβαιωθείτε ότι δεν θα γλιστρήσετε σε τυχόν λερωμένες λωρίδες από πετρέλαιο.

Σκοπός παιχνιδιού: ποιο αυτοκίνητο θα καταφέρει να περάσει πρώτο μετά από 4 γύρους τη γραμμή τερματισμού; Αυτό το αυτοκίνητο θα είναι ο νικητής του αγώνα και θα αποκτήσει το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη Ντινόκο!

Περιεχόμενα: 13 τμήματα – πίστα αγώνων, 1 τμήμα έναρξης – λήξης (λωρίδα Pit Lane), 8 χάρτινα αυτοκινητάκια (Κεραυνός Μακ Κουίν, Σάλη, Ντοκ Χάντσον, Μάτερ, Κουίντο, Σερίφης, Ο Βασιλιάς, Ραμόν), 16 στρόγγυλα πλακίδια - μάρκες, 4 βάσεις για τα αυτοκίνητα, 1 χάρτινο κύπελλο Πίστον, 1 ζάρι + Οδηγίες στα Ελληνικά




Brands