Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Παζλ 750 τεμ - Romeo & Juliet κωδικός 12000997

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 12+
Κατασκευαστής: ravensburger
Τεμάχια: 750 κομμάτια
Υλικό: Σκληρό χαρτόνι
18.00
12000997
+

Ravensburger Παζλ 750 τεμ - Romeo & Juliet κωδικός 12000997

Ζήστε τη γοητεία της τέχνης με τη νέα συλλογή Art&Soul! Εξαιρετικά ταλαντούχοι εικονογράφοι επιτρέπουν σε όλους τους λάτρεις του παζλ να δημιουργήσουν μοναδικά έργα σε διαφορετικά στυλ, μοναδική ποιότητα παζλ Ravensburger και μαγευτικά σενάρια. Αν θέλετε να εμβαθύνετε στις ιστορίες αυτών των πολύχρωμων έργων, θα βρείτε πληροφορίες για τον καλλιτέχνη και τις σκέψεις του στην αφίσα που εσωκλείεται. 750 κομμάτια σε πρακτική τετράγωνη μορφή.

Τα παζλ Ravensburger είναι διασκεδαστικά παζλ σε κορυφαία ποιότητα. Αυτό βασίζεται σε δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή παζλ καθώς και σε υψηλά πρότυπα ποιότητας για υλικά, μοτίβα και σχεδιασμό. Για παράδειγμα, τα χαρακτηριστικά κομμάτια παζλ κατασκευάζονται με εργαλεία διάτρησης που εξακολουθούν να κατασκευάζονται με τη μέγιστη ακρίβεια ωρολογοποιίας στο Ravensburg, Upper Swabia. Αυτό το πάθος για ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και μια τεράστια ποικιλία μοτίβων κάνουν τα παζλ Ravensburger τόσο μοναδικά και εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία παζλ. Από αρχάριους έως επαγγελματίες: κάθε λάτρης του παζλ θα βρει το τέλειο παζλ εδώ!

Μέγεθος κουτιού: 27x27x6 εκ

Διάσταση παζλ: περίπου 50 x 50 cm




Brands