Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Ravensburger Επιτραπέζιο 'Τα 4 Πρώτα μου Παιχνίδια" με Ελληνικές Οδηγίες κωδικός 21417

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 30 x 30 x 20 cm
Ηλικία παιδιού: 3+
Κατασκευαστής: ravensburger
23.00
21417
+

Ravensburger Επιτραπέζιο 4 Erste Spiele 'Τα 4 Πρώτα μου Παιχνίδια" με Ελληνικές Οδηγίες κωδικός 21417

Παιχνίδι και διασκέδαση από μικρή ηλικία με μια συλλογή παιχνιδιών με χαρούμενες παραστάσεις και όμορφα μοτίβα. Τέσσερα παιχνίδια με απλούς κανόνες, σύντομης διάρκειας και δυνατότητα επιλογής βαθμού δυσκολίας που υπόσχονται στα παιδιά από 3 ετών ποικιλία και διασκέδαση.

Μερικές φορές ένα μικρότερο παιδί κερδίζει ένα μεγαλύτερο παιδί - και είναι περήφανο όπως ο Oskar!

Η συλλογή παιχνιδιών είναι μια ωραία δραστηριότητα για τα παιδιά και επίσης ιδανική ως δώρο.

Κυλήστε, τρέξτε και κερδίστε! Είναι τόσο απλό, τα παιδιά απλώς προχωρούν σύμφωνα με το χρώμα που έχει η ζαριά τους και προσπαθούν να φτάσουν πρώτα στη φωλιά, στο «παιχνίδι πουλιών». Τα παιδιά αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και εξασκούνται ακολουθώντας κανόνες. Το επόμενο επίπεδο δυσκολίας είναι η σειρά των «ζαριών λουλουδιών». Εδώ είναι σημαντικό να κυλήσετε το σωστό σχήμα λουλουδιών. Προσοχή λοιπόν, το χρώμα και το σχήμα μετράνε τώρα! Το «παιχνίδι με την κλειδαριά» είναι λίγο πιο επίκαιρο. Όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τον σωστό δρόμο και να αναπτύξουν ανεκτικότητα όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασαν. Τέλος, στο «susage snapping» οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές επιλογές και απαιτείται ακόμη και κάποια στρατηγική.






Brands