Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα)

PUKYmoto My First Puky βυσσινί/ροζ κωδικός 3041

Βάρος: 2,6 kg kg
Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 63x18,5x27-29 cm
Ηλικία παιδιού: 1.5+
Κατασκευαστής: PUKY
Ρόδες: αθόρυβοι τροχοί
Υλικό: μεταλλικό
Ύψος παιδιού: από 83 εκ έως 98 εκ.
Φρένο: οχι
70.00
Τιμή σε πόντους: 70 πόντοι
3041
+

Το "PUKYMOTO" είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο παιδικό όχημα που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα σε ένα τετράτροχο όχημα και ένα με δύο τροχούς.Προωθεί την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών και μπορεί να οδηγηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το PUKYMOTO επιτρέπει σε παιδιά που ήδη μπορούν να τρέχουν ,μια πιο δυναμική και σπορ οδήγηση από ένα κλασικό όχημα ολίσθησης και προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα απόκλισης από την πτερωτή.

Πρώτη μου PUKY

Αν και αργότερα, όλα θα είναι τόσο εύκολα όπως η αρχή στην κινητικότητα του παιδιού με ένα καλά σχεδιασμένο όχημα ολίσθησης. Όλα τα PUKY είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε τα μικρά παιδιά που ήδη κάθονται ή περπατούν να μπορούν να κινούνται διαισθητικά μαζί τους και να αναπτύσσουν έτσι τις κινητικές τους ικανότητες. Απλές κινήσεις, όπως η ισχυρή απομάκρυνση του δαπέδου, συνδυάζονται εδώ σε πολύπλοκες ακολουθίες - κάτι που είναι ορατά διασκεδαστικό. Ιδιαίτερα διασκέδαση στο κίνημα - και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μόνο μέσω της άσκησης μπορούν να αναπτυχθούν οι βασικές αισθήσεις του παιδιού σας και να αποτελέσουν μια καλή βάση για την επιτυχή μάθηση.

εξοπλισμός

  • Εργονομικό κάθισμα με λαβή μεταφοράς
  • Ευφυής ρύθμιση καθίσματος (τεχνολογία smart-turn)

χαρακτηριστικά ασφαλείας

  • χειρολαβές Ασφάλεια
  • όριο του τιμονιού
  • Κατάλληλο από: 83 εκBrands