Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


POLO OFFPIST Σακίδιο Πλάτης με 1 θήκη + 1 μικρότερη Λαχανί Κωδικός 9-01-015-57 (2019)

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 44 x 32 x 20 cm
Κατασκευαστής: POLO
35.90
9-01-015-57
+

Με 1 κεντρική θήκη και 1 μικρότερη με εσωτερικό δίχτυ. Ανθεκτικό ύφασμα RipStop. Εσωτερική θήκη για ασκό νερού και ειδική έξοδο για σωληνάκι υδροδότησης. Κατάλληλο τόσο για το σχολείο όσο και τη βόλτα.

  • Ανατομικοί, αεριζόμενοι και εργονομικά σχεδιασμένοι ιμάντες πλάτης για καλή στήριξη του σακιδίου και προστασία των ώμων και της πλάτης.
  • Ιμάντας στήθους για μεγαλύτερη σταθερότητα του σακιδίου, άνεση και σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης. Ενσωματωμένη σφυρίχτρα για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως σεισμός, επίθεση ή άλλο πιθανό κίνδυνο.
  • Ιμάντας μέσης για καλύτερη στήριξη και σταθεροποίηση του σακιδίου ιδίως όταν το περιεχόμενο είναι πολύ βαρύ. Προσοχή το βάρος του σακιδίου δεν πρέπει να ξεπερνάει το 15% του βάρους του παιδιού.
  • Κατασκευασμένη από επιλεγμένα και εξειδικευμένα υλικά νέας τεχνολογίας τα οποία στηρίζουν την πλάτη, επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα και μειώνοντας έτσι την εφίδρωση και την ανάπτυξη βακτηριδίων.
  • Πλαϊνή θήκη για το παγούρι ή το πλαστικό μπουκάλι. Μπορεί να κλείνει με φερμουάρ ή καπάκι ή να διαθέτει λαστιχένιο ιμάντα για επέκταση χωρητικότητας έτσι ώστε να μπορεί να χωράει διαφορετικά μεγέθη μπουκαλιών ή άλλων αντικειμένων.
  • Σε κρυφή τσέπη στον πάτο του σακιδίου υπάρχει αδιάβροχο κάλυμμα σε έντονο πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα με τυπωμένο το λογότυπο POLO για καλύτερη ορατότητα.
  • Αντανακλαστικό υλικό στους ιμάντες πλάτης ή και στο μπροστινό μέρος του σακιδίου για περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη.
  • Ειδικά σχεδιασμένο φερμουάρ στην κεντρική θήκη του σακιδίου με υποδοχή για κλείδωμα με λουκέτο. Το λουκέτο πρέπει να έχει διατομή κατάλληλη ώστε να χωράει στους υποδοχείς του φερμουάρ.
  • Όλες οι θήκες διαθέτουν ανθεκτικά επώνυμα φερμουάρ SBS υψηλών προδιαγραφών. Φερμουάρ με αντοχή και λειτουργικότητα για χιλιάδες χρήσεις.



Brands