Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Playmobil Wiltopia Παιδική Χαρά στην Τροπική Ζούγκλα 71142

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 4+
Κατασκευαστής: Playmobil
40.00
71142
+

Η WILTOPIA είναι μία καινοτόμα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειοφόρο ανάπτυξη. Η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ στην Παιδική χαρά. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν υπέροχες δραστηριότητες: να μαζέψουν φρούτα από τα δέντρα χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, να σκαρφαλώσουν στην πλατφόρμα για να θαυμάσουν το τροπικό δάσος από ψηλά, να κάνουν κούνια, τοξοβολία και αναρρίχηση. Περιλαμβάνει πολλά απίθανα αξεσουάρ και συλλεκτική κάρτα με περισσότερες πληροφορίες για τον βραδύποδα. Διαστάσεις: 47 x 23 x 28 εκ. (ΜxΠxΥ).

Η Lu Palmer λατρεύει τη συγκεκριμένη παιδική χαρά. Έχει τόσα πολλά παιχνίδια! Μπορεί να κάνει αναρρίχηση παρέα με τη μαϊμού, κούνια και να εξασκήσει το ταλέντο της στην τοξοβολία. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει τρεις φιγούρες PLAYMOBIL, δέντρα, ένα δέντρο με ενσωματωμένη τσουλήθρα, έναν βραδύπους, δύο μαϊμούδες με τα μικρά τους, ένα μωρό κροκοδειλάκι και πολλά απίθανα αξεσουάρ για ατελείωτη διασκέδαση.

Μαθαίνουμε παίζοντας

Με τη συλλεκτική κάρτα (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και το Wiltopia app, τα παιδιά μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα ζώα και να βγάλουν selfie μαζί τους μέσω της εφαρμογής AR.

Wiltopia - Η συνεισφορά μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Η WILTOPIA είναι μία καινοτόμα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειοφόρο ανάπτυξη. Χάρη σε μία εντατική διαδικασία ανάπτυξης επιτύχαμε να κατασκευάσουμε παιχνίδια με αντοχή και σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας της PLAYMOBIL με πιο βιώσιμο τρόπο.




Brands