Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Munecas-Arias κούκλα μωρό 26 εκ. σε καλαθάκι από βινύλιο χωρίς ήχους με πιπίλα κωδικός 50618

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 26 εκ
Ηλικία παιδιού: 2+
Κατασκευαστής: ARIAS
Υλικό: βινύλιο
35.00
50618
+

Η συγκεκριμένη κούκλα έχει όμορφα μπλε μάτια. Έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από το καλύτερο ισπανικό βινύλιο, έτσι μπορείτε να την κάνετε μπάνιο. Κατά τη δημιουργία της, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο γεγονός ότι κάθε, ακόμη και η μικρότερη λεπτομέρεια, όσο το δυνατόν πιστότερα αντανακλά τη μοναδική γοητεία ενός πραγματικού μωρού.

Είναι ντυμένη με πολύ κοντό παντελόνι, μπλουζάκι και έχει ένα περιβραχιόνιο στο κεφάλι του. Επιπλέον, έχει ένα υπέροχο καλαθάκι μωρού και ένα μικρό παπλωματάκι. Αυτή η γλυκιά κούκλα θα είναι ο τέλειος σύντροφος ταξιδιού .Τα ρούχα και το καλαθάκι της σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού είναι κατασκευασμένα με υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Ύψος της κούκλας: 26εκ.

Οι κούκλες του Munecas ARIAS αποτελούν εγγύηση για εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. 100% χειροποίητα στην Ισπανία παράγονται. Με την αγορά αυτής της κούκλας θα είστε σίγουροι ότι πρόκειται για προϊόν μάρκας που πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας για τα παιχνίδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.




Brands