Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


melissa & doug

https://www.melissaanddoug.com/meet-melissa-and-doug.html

Τα παιχνίδια της Melissa & Doug γίνονται για να δώσουν ζωή στη φαντασία, να εμπνεύσουν την εξερεύνηση και να ενθαρρύνουν τη φυσική περιέργεια που οδηγεί σε μια ζωή μάθησης! Από τα κλασικά ξύλινα παιχνίδια μέχρι τα δημιουργικά σύνολα για όλες τις ηλικίες, τα διαχρονικά προϊόντα της Melissa & Doug διδάσκουν και εμπλουτίζουν με φυσικό τρόπο την επιθυμία να παίξουν.

Δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε πάνω από είκοσι χρόνια πριν, Melissa & Doug προσπαθεί να δημιουργήσει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας παιδιά, με έμφαση στην πρακτική δημιουργικά παιχνίδια και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Χάρη στην εύκολα αναγνωρίσιμη κόκκινο οβάλ λογότυπο, το όνομα της Melissa & Doug εμφανίζεται σε κάθε προϊόν που παρασκευάζεται: ένα σύμβολο της δέσμευσής τους για την ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωση στη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού για τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο.