Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 50€ !!

(Εξαιρουνται τα ποδηλατα)


Melissa & Doug Ξύλινο Μαγνητικό Ψάρεμα "Catch & Count" Κωδικός 15149

Βάρος: 689 g kg
Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 6.5 x 47 x 23.5 cm
Ηλικία παιδιού: 2+
Κατασκευαστής: melissa & doug
Τεμάχια: 13 τεμ
Υλικό: ξύλινο με μαγνήτες
30.00
15149
+

Παίξτε μαθαίνοντας με αυτό το ξύλινο μαγνητικό σετ παιχνιδιού.Τα 10 μαγνητικά ψάρια είναι αριθμημένα και σχεδιασμένα για να εμπλουτίσουν τις δεξιότητες στη διαλογή και την καταμέτρηση των ψαριών, με δύο ξύλινα καλάμια ψαρέματος! Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τροχό για να παίξουν ή απλά να διασκεδάσουν συλλέγοντας τα κομμάτια ξανά και ξανά.Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μεγάλη διασκέδαση σε αυτή τη θάλασσα!

Βοηθήστε το παιδί να μετρήσει όλα τα κομμάτια ψαριού. Βοηθήστε το παιδί να αναγνωρίσει τα χρώματα και τα σχέδια στα ψάρια (κόκκινο, πορτοκαλί, ριγέ, στίγματα).Ζητήστε από το παιδί να ταξινομήσει τα ψάρια από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Ταξινόμηση των ψαριών σε ομάδες (μονός ή ζυγός αριθμός, ριγέ ή στίγματα).

Τοποθετήστε ένα μπολ ή ένα κουβά στο άλλο άκρο του δωματίου. Προκαλεί το παιδί να πιάσει το ψάρι με το καλάμι από το κουβά και να περπατήσει ως την άλλη άκρη του δωματίου για να ταξινομεί ένα ψάρι κάθε φορά.Γυρίστε το επάνω μέρος της τσάντας αποθήκευσης μέχρι να δημιουργηθεί μια ρηχή πισίνα. Τοποθετήστε όλα τα ψάρια στην πισίνα και ζητήστε από το παιδί να τα πιάσει όλα.

Παιχνίδι με 1 ή 2 παίκτες.Περιεχόμενα:2 ξύλινα καλάμια ψαρέματος,10 μαγνητικά ξύλινα ψάρια,1 τροχός, 1 θήκη αποθήκευσης

Ένα ωραίο παιχνίδι εκμάθησης-εξάσκησης του συντονισμού των χεριών-ματιών, τις καλές κινητικές δεξιότητες, τη δύναμη πυρήνα, την επίλυση προβλημάτων και τις διαπροσωπικές δεξιότητες.Αύξηση των δεξιοτήτων καταμέτρησης και αρίθμησης στα παιδιά.
Brands