Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Magna-Tiles Σετ Μαγνητικά Πλακίδια 25 τεμ - Arctic κωδικός 21125

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 3+
Κατασκευαστής: Magna-Tiles
Τεμάχια: 25 τεμ
Υλικό: πλαστικό ABS με μαγνήτη
45.99
21125
+

Magna-Tiles Σετ Μαγνητικά Πλακίδια 25 τεμ - Arctic κωδικός 21125

Συνδυάζεται με όλη την οικογένεια Magna-Tiles®: Είτε ξεκινάτε τώρα τη συλλογή σας, είτε έχετε ήδη πλακάκια Magna-Tiles® μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα αγαπημένα τους σχήματα και αξεσουάρ και να τα βοηθήσετε να δημιουργήσουν εντελώς νέους κόσμους.

Ιδανικό μέγεθος για μικρούς εξερευνητές: Σχεδιασμένο με γνώμονα το παιδί σας, χωρίς τοξικά υλικά, είναι σχεδιασμένο για μικρά χεράκια. Συνδέονται μαγνητικά με ένα «κλικ» και είναι κατάλληλα για παιχνίδι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό: Δάσκαλοι και γονείς έχουν συμφωνήσει ότι τα Magna-Tiles® είναι μια πολύτιμη εκπαιδευτική πηγή. Βοηθάει τα παιδιά στην εκπαίδευση STEM ώστε να επεκτείνουν τη δημιουργικότητα, τις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις, τις γλωσσικές τους ικανότητες, τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και πολλά άλλα

Γενικά χαρακτηριστικά :

  • Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
  • Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με τα Magna-Tiles Clear Colors! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, επιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας!
  • Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς!

Κατάλληλο από 3 ετών.





Brands