Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Lite Brite Ultimate Classic Πίνακας Basic Fun κωδικός 02215

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 4+
Κατασκευαστής: Lite Brite
24.99
02215
+

Basic Fun Πίνακας Lite Brite Ultimate Classic (02215).

  • Η κλασική δραστηριότητα που συνδυάζει την τέχνη με μανταλάκια με το φως. Εύκολο και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες, ακολουθήστε το προσχεδιασμένο μοτίβο ή δημιουργήστε τα δικά σας φωτεινά και πολύχρωμα αριστουργήματα, για να δημιουργήσετε όμορφες εικόνες που λάμπουν!
  • Δημιουργεί 4 διαφορετικές εκπομπές φωτός για να ενισχύσει την τέχνη σας – αναβοσβήνει, πάλλεται, μένει σταθερό ή κινείται με τυχαίους συνδυασμούς.
  • Κατασκευασμένο για ταξίδια, είναι τέλειο για κάθε βόλτα με το αυτοκίνητο, ταξίδι ή δραστηριότητες εκτός σπιτιού.
  • Συνοδεύεται από πάνω από 200 στρογγυλά μανταλάκια σε λευκό, κίτρινο, μπλε, ροζ, πορτοκαλί και πράσινο, 6 πρότυπα που πρέπει να ακολουθήσετε στο τάμπλετ και έναν Οδηγό Τέχνης με περισσότερες φωτογραφίες. Το αγαπημένο όλων Lite-Brite! Νοσταλγικό και διασκεδαστικό όπως το πρωτότυπο! Δημιουργήστε τέχνη με φως χρησιμοποιώντας τα πρότυπα σχέδια Lite-Brite και φωτεινά, πολύχρωμα μανταλάκια-μετά πατήστε το κουμπί για να δείτε το αριστούργημά σας να ανάβει!
  • Η Lite Brite ήταν ο αρχικός δημιουργός του συνδυασμού της τέχνης με μανταλάκια και φώς.
  • Συνοδεύεται από πάνω από 200 στρογγυλά μανταλάκια σε λευκό, κίτρινο, μπλε, ροζ, πορτοκαλί και πράσινο, 6 πρότυπα που πρέπει να ακολουθήσετε στο τάμπλετ. Πιέστε το κουμπί για να δείτε τις 4 διαφορετικές εκπομπές φωτός για να ενισχύσετε την τέχνη σας. Εύκολο και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες, απλά ακολουθήστε το πρότυπο ή τις εικόνες του Οδηγού Τέχνης για να βάλετε τα χρωματιστά μανταλάκια στις αντίστοιχες τρύπες και να δημιουργήσετε όμορφες εικόνες που λάμπουν.



Brands