Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Geomag

Η Ελβετική εταιρεία Geomaworld SA εφευρίσκει το πρώτο παιχνίδι κατασκευής με μαγνήτες το 1998. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελβετία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και διεθνή κριτήρια ασφαλείας. Τα προϊόντα GEOMAG βοηθούν τα παιδιά όλων των ηλικιών να αναπτύξουν και να εκπαιδεύσουν το μυαλό και τη φαντασία τους καθώς βασίζονται στη φιλοσοφία της κατασκευής, δίνοντας ερέθισμα στη δημιουργικότητα και καλλιεργώντας την ελευθερία στο παιχνίδι. Απλά στοιχεία όπως μαγνητικοί κύλινδροι και μεταλλικά σφαιρίδια συνδέονται με τη «μαγική» δύναμη της πολικής έλξης προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας απίθανων κατασκευών.


Πυλώνας των προϊόντων GEOMAG είναι η εκμάθηση μέσω του παιχνιδιού. Τα περισσότερα προϊόντα κατατάσσονται στην εκπαιδευτική κατηγορία STEΜ (Science, Technology, Engineering and Mathematics) με στόχο την εκμάθηση και την εφαρμογή των παραπάνω αρχών στην καθημερινότητα. Μηχανικές και γεωμετρικές κατασκευές, μαγνητισμός και βαρύτητα προσφέρουν άπειρες δυνατότητες κατασκευής και προσομοίωσης επιστημονικής και τεχνολογικής σκέψης φέρνοντας τα παιδιά πιο κοντά στον κόσμο της τεχνολογίας.