Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Fischer Technik PROFI Solar Power Κατασκευή με Κίνηση Ηλιακής Ενέργειας 4 Διαφορετικά Μοντέλα 167 τεμ 559882

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: συσκευασίας: 23 x 8 x 32 cm
Ηλικία παιδιού: 8+
Κατασκευαστής: Fischer Technik
Τεμάχια: 167 τεμ
Υλικό: ABS πλαστικό
54.90
559882
+

Fischer Technik PROFI Solar Power Κατασκευή με Κίνηση Ηλιακής Ενέργειας 4 Διαφορετικά Μοντέλα 167 τεμ 559882

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - ένα συναρπαστικό και σημαντικό θέμα που γίνεται όλο και πιο παρόν τα τελευταία χρόνια, είναι επί του παρόντος πολύ μοντέρνο και θα γίνει απαραίτητο στο μέλλον!

Επομένως, είναι ακόμη πιο σημαντικό τα παιδιά να μυηθούν στην έννοια από την αρχή και η σημασία της ηλιακής ενέργειας να μεταδοθεί με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Τα ηλιακά παιχνίδια είναι η ιδανική εισαγωγή για νέους ερευνητές και εξερευνητές για να μάθουν και να πειραματιστούν με την ενέργεια του ήλιου. Για παράδειγμα, το νέο ηλιακό σετ κατασκευής fischertechnik "Solar Power" με τα ευέλικτα ηλιακά μοντέλα υπόσχεται διασκέδαση και ποικιλία όταν εξερευνάτε τη δύναμη του ήλιου. Μόλις τα σύννεφα εξαφανιστούν και ο ήλιος λάμπει, είναι η τέλεια ευκαιρία να εξερευνήσετε τον εναέριο χώρο με το αεροπλάνο και το ελικόπτερο. Ο ανεμόμυλος και το καρουζέλ επίσης δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερα από τα άλλα δύο μοντέλα και γυρίζουν όσο πιο γρήγορα μπορούν όταν ο ήλιος λάμπει. Ο συνδυασμός της ηλιακής μονάδας, η οποία αποτελείται από τέσσερις ηλιακές κυψέλες, και του ηλιακού κινητήρα είναι η καρδιά των ηλιακών μοντέλων και καθιστά δυνατή μια μεγάλη ποικιλία πειραμάτων. Η ηλιακή μονάδα συλλαμβάνει τις ακτίνες του ήλιου, οι οποίες παρέχουν ενέργεια στον ηλιακό κινητήρα και χρησιμεύουν ως κινητήρια δύναμη για τα πτερύγια του ρότορα του ελικοπτέρου, για παράδειγμα.

Λειτουργικότητα Κατασκευών:

  • 1x ηλιακή μονάδα 1V
  • 1x ηλιακός κινητήρας







    Brands