Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Fischer Technik Junior Σετ Κατασκευή 6 διαφορετικά οχήματα 60 τεμ. κωδικός 548903

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 3+
Κατασκευαστής: Fischer Technik
Τεμάχια: 60 τεμ - 6 διαφορετικά οχήματα
Υλικό: ABS πλαστικό
50.00
548903
+

Fischer Technik Junior Σετ Κατασκευή 6 διαφορετικά οχήματα 60 τεμ. κωδικός 548903

Η μεγάλη αρχική κατασκευή για τη γραμμή Junior, ηλικίας 3 ετών και άνω, περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μοντέλα φορτηγών. Τα οχήματα: φορτηγό χωματερή, φορτηγό βυτιοφόρο, φορτηγό με ρυμουλκούμενο, ρυμουλκό με βαρούλκο και δημιουργικές επιλογές σχεδίασης εντυπωσιάζουν με την εύκολη κατασκευή μοντέλων και τη διασκέδαση. Με αυτό το σύστημα fischertechnik, νέοι σχεδιαστές ηλικίας 3 ετών και άνω μπορούν να βιώσουν τον κόσμο του fischertechnik. Το απλό σύστημα σύνδεσης επιτρέπει στους μικρούς κατασκευαστές να απολαμβάνουν γρήγορη επιτυχία και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα μεγάλα δομικά στοιχεία, σε συνδυασμό με τις οδηγίες κατασκευής που ταιριάζουν στην ηλικία, διευκολύνουν την εκκίνηση με τα συστήματα fischertechnik.

Το σύστημα fischertechnik όχι μόνο φέρνει πολλή διασκέδαση στο δωμάτιο του παιδιού σας, αλλά προάγει επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Brands