Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Fischer Technik Advanced Funny Machines κωδικός 551588

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: συσκευασίας: 465x80x320 εκ
Ηλικία παιδιού: 7+
Κατασκευαστής: Fischer Technik
Τεμάχια: 385 τεμ
Υλικό: ABS πλαστικό
74.90
551588
+

Μια μικρή ώθηση φέρνει δράση στο δωμάτιο του παιδιού σας!

Με αυτό το KIT κατασκευής, οι εφτάχρονοι μπορούν να φτιάξουν το δικό τους μοντέλο αλυσιδωτής αντίδρασης, όπου ένα τέχνασμα fischertechnik πυροδοτεί μια μεγάλη αντίδραση. Όταν το βάρος πέφτει στο πιάτο, στέλνει την μπάλα σε μια συναρπαστική πορεία έως ότου χτυπήσει το οικοδομικό μπλοκ fischertechnik, προκαλώντας ένα φαινόμενο ντόμινο που κάνει τον καταπέλτη να εκτοξεύσει την μπάλα!

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αντιδράσεις που δίνουν δράση στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες κτιρίου για να δημιουργήσετε 3 διαφορετικά μοντέλα αλυσιδωτής αντίδρασης. Η δημιουργικότητά σας δεν γνωρίζει όρια. Οι νέοι εφευρέτες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους συναρπαστικές αντιδράσεις, ακόμη και να ενσωματώσουν τμήματα που δεν είναι fischertechnik όπως ντόμινο ή άλλα παιχνίδια στο μάθημα. Ένα διασκεδαστικό, πολύχρωμο σετ εκκίνησης για νέους κατασκευαστές. Άλλα βίντεο εμπνευσμένης αλυσιδωτής αντίδρασης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της fischertechnik για την ενίσχυση της δημιουργικότητας των παιδιών.





Brands