Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Djeco Ράβω κέντημα με μαλλί 'Γατούλα' Κωδικός: 09833

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 21 x 24 x 2,5 εκ
Ηλικία παιδιού: 8+
10.00
09833
+

Με το κιτ Pink Goggles, μπορείτε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή τεχνική ύφανσης χεριών. Εικόνα ενός κοριτσιού σε ροζ βλέφαρα συμπληρώνεται με χειροποίητο υφασμάτινο ύφασμα - μπορείτε να ταιριάξετε με τα μαλλιά και τα λουριά της τρίχας της γυναίκας. Η διαδικασία είναι η εξής: Χρησιμοποιώντας μια βελόνα διάτρησης, θα κάνετε μια τρύπα στην εικόνα μέσω της οποίας το νήμα στημονιού θα περάσει μέσα από την επόμενη βελόνα. Όταν σχεδιάζετε ένα περίγραμμα, μπορείτε να αρχίσετε να φορέσετε. Το υφαντό νήμα υφαδιού θα είναι κάθετο στο στημόνι μέσω μιας τραχιάς βελόνας. Περιστρέφοντας τα χρώματα νήματα υφαδιού δημιουργείτε μια μεγάλη ποικιλία ζωνών. Η διαδικασία της λήψης σας κάνει λήψη ενός εκπαιδευτικού υλικού. Τζούλι Μόρστατ.

Περιλαμβάνει: εικόνα κοριτσιού, 3 κλωστές από μάλλινα υφάσματα, νήμα στημόνι, βελόνα διάτρησης, 2 βελόνες, κόπτης σπειρώματος και εικονογραφικές οδηγίες.

Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών.

Μέγεθος συσκευασίας: 21 x 24 x 2,5 εκ




Brands