Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


BRIO

https://www.brio.net/our-company

Η BRIO είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1884. Έχει ως έδρα το Μάλμε της Σουηδίας και το 2015 προσχώρησε στον όμιλο Ravensburger, με το οποίο μοιράζεται φιλοσοφία, αξίες αλλά και παραδόσεις.

Βασική δραστηριότητα της BRIO αποτελεί η κατασκευή ξύλινων παιχνιδιών. Η εταιρεία, από τη στιγμή της ίδρυσής της, στοχεύει να εμπνεύσει τους μικρούς της φίλους. Με τον απλό και λειτουργικό σχεδιασμό των παιχνιδιών της επιτρέπει στα παιδιά να ταξιδέψουν ως τα σύνορα της φαντασίας τους.

«Eμπιστοσύνη και Ψυχαγωγία», είναι οι θεμελιώδεις αρχές της Brio. H Εμπιστοσύνη συνδέεται με την ποιότητα, την ασφάλεια, την υπευθυνότητα αλλά και την εκπαίδευση. Η Ψυχαγωγία συνδέεται με την υγιή διασκέδαση και την ευτυχία των παιδιών. Η BRIO ενσωματώνει όλα αυτά τα συστατικά στα παιχνίδια της, έτσι ώστε να προκαλούν υπέροχα πλατιά χαμόγελα στα πολύτιμα προσωπάκια των παιδιών μας.