Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Borderline Επιτραπέζιο Παιχνίδι Kluster για 1-4 Παίκτες 14+ Ετών Κωδικός: 2560

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 17 x 12 x 3 cm
Ηλικία παιδιού: 14+
Κατασκευαστής: Borderline Editions
Υλικό: μαγνητικά
25.00
2560
+

Borderline Editions Επιτραπέζιο Kluster 2560

Το Kluster είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 4 παίκτες, εύκολο στη μεταφορά, απερίγραπτα διασκεδαστικό, πανεύκολο και γεμάτο στρατηγική!

Οι κανόνες του εξηγούνται σε... μηδενικό χρόνο! Τοποθετήστε το κορδόνι όπως θέλετε σε οποιοδήποτε επίπεδη και οριζόντια επιφάνεια. Οι μαγνητικές πέτρες μοιράζονται εξίσου μεταξύ των παικτών, οι οποίοι πρέπει, με τη σειρά τους, να τοποθετήσουν μία πέτρα μέσα στην περιοχή που οριοθετείται από το κορδόνι. Ο πρώτος παίκτης που θα απαλλαγεί από τους μαγνήτες του κερδίζει. Αλλά προσέξτε, όταν οι πέτρες συγκεντρώνονται(μαγνητίζονται και ενώνονται) κατά τη διάρκεια της σειράς ενός παίκτη, αυτός τις μαζεύει!

Κατά τη διάρκεια της σειράς τους, οι παίκτες δεν μπορούν να αγγίξουν τις πέτρες που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή του παιχνίδι, αλλά μπορούν να μετακινήσουν το καλώδιο (και ως εκ τούτου μετακινούνται έμμεσα ορισμένοι πέτρες). Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον μαγνητισμό από τις πέτρες στα χέρια τους για να κινήσουν όσες βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά Πρόσεχε! Αν συσσωρευτούν πέτρες μαζί στην πορεία, ο παίκτης τις μαζεύει ως συνήθως.

Οι παίκτες παίρνουν τη σειρά τους με αυτόν τον τρόπο μέχρι ο ένας από αυτούς να τοποθετήσει την τελευταία του πέτρα.

Και αυτά μόνο είναι όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε Kluster!

Σόλο παιχνίδι

Για να παίξετε Kluster σόλο, όλοι οι συνήθεις κανόνες ισχύουν. Ωστόσο, δικαιούστε μόνο δύο φορές να συγκεντρώσετε/μαζέψετε πέτρες (μαγνητίζονται & ενώνονται μεταξύ τους). Στόχος είναι να τοποθετηθούν όσο περισσότερες πέτρες όσο το δυνατόν στον αγωνιστικό χώρο.

Η τοποθέτηση των 24 λίθων είναι συνολικά νίκη!

Για να συγκεντρώσουμε περισσότερους μαγνήτες και παίκτες, είναι δυνατός ο συνδυασμός πολλών κουτιών Kluster Classic και/ή Kluster DUO.




Brands