Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 50€ !!

(Εξαιρουνται τα ποδηλατα)


Zazu Lizzy Κουκλάκι Πιπίλας & Παρηγοριάς Αρνάκι Κωδικός ZA-LIZZY-01

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 0+
Κατασκευαστής: ZAZU
13.90
Τιμή σε πόντους: 14 πόντοι
ZA-LIZZY-01
+

Oχι άλλες βρώμικες η χαμένες πιπίλες.Τα κουκλάκια πιπίλας & παρηγοριάς της ZAZU είναι πάρα πολύ μαλακά, έχουν απίστευτα απαλές ραφές, είναι τόσο ελαφριά για να μην προσθέτουν επιπλέον βάρος, και φυσικά να μην χάνεις τη πιπίλα του μωρού σου.

Συνήθως τα νεογέννητα αναστατώνονται όταν χάσουν η πέσει η πιπίλα τους και εσύ απελπισμένα τρέχεις πανικόβλητη να βρεις λύση για κάτι τόσο απλό.

Έτσι τα παλιά τα χρόνια οι γιαγιάδες μας αυτοσχεδίαζαν και έραβαν κουκλάκια επάνω σε πιπίλες για να μην χάνονται εύκολα. Τα κουκλάκια πιπίλας της Zazu είναι πάρα πολύ μαλάκα,έχουν απίστευτα μαλάκες ραφές και είναι πολύ ελαφριά για να μην προσθέτουν επιπλέον βάρος.

Η φιλοσοφία μας είναι να επιτρέψουμε να αποφασίσει το μωρό σου, πια πιπίλα του είναι πιο βολική σε σκληρότητα η υλικό και να την τοποθετήσετε στο κάθε κουκλάκι.

Υπάρχει η ανάγκη στα μωρά και στα νήπια για ένα μικρό αγαπημένο κουκλάκι πιπίλας & παρηγοριάς, που τα βοηθά να κοιμηθούν, να ηρεμούν, να χαλαρώνουν, για να νοιώθουν συντροφιά & ζεστασιά!

Τα μαλακά κουκλάκια πιπίλας η παρηγοριάς είναι η πρώτη ουσιαστική επαφή του νεογέννητου με το παιχνίδι και τον κόσμο των αισθήσεων.

Άσο και εάν σου κάνει εντύπωση είναι ο πρώτος και σημαντικότερος φίλος του μωρού σου και θα γίνει αχώριστο μέλος της οικογένειάς σου.
Brands