Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €50!!
(Εξαιρούνται τα ποδήλατα)

IQ Toys Magical Intellect Ball 3D Λαβύρινθος σε 208 Βήματα Κωδικός 937A

Βάρος: 431 g kg
Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: 22 x 18 x 18 cm
Ηλικία παιδιού: 5+
Κατασκευαστής: IQ Toys
7.00
Τιμή σε πόντους: 7 πόντοι
937A
+

Μια μεγάλη πρόκληση για την ευφυΐα και την ικανότητα εξισορρόπησης σε 208 βήματα!!!

Ο 3D λαβύρινθος παζλ που δεν μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας!Μπορεί να μοιάζει με ένα διασκεδαστικό πάρκο ψυχαγωγίας σε σφαίρας, αλλά αυτή η αυτοτελής μπάλα γρίφων είναι ένας δύσκολος λαβύρινθος για όλες τις ηλικίες. Περιστρέψτε, στρίψτε και γυρίστε το δακτύλιο, προσπαθώντας να μετακινήσετε την μπίλια κατά μήκος των αριθμημένων μονοπατιών, ενώ εργάζεστε με και ενάντια στις δυνάμεις της βαρύτητας.Υπάρχουν 208 εμπόδια για να κατακτήσετε αυτό το παιχνίδι που είναι εύκολο να παίξετε, αλλά είναι δύσκολο να κυριαρχήσετε! Αν η μπίλια σας πέσει από την πίστα, δοκιμάστε ξανά.

Συνδυασμούς με αντίβαρο, νοητική, λογική ικανότητα σκέψης, παιχνίδι χέρια επιδεξιότητας. Άσκηση πρακτικής ικανότητας, βελτίωση ισορροπίας, ενίσχυση της κατανόησης του χώρου.Το Magical Ball βελτιώνει την αίσθηση κίνησης και την νοημοσύνη του παίκτη:ελέγχοντας την μετακίνηση της διαδρομής της μπίλιας από την αρχή έως το τέλος του λαβύρινθου,ο παίκτης μπορεί να βελτιώσει τον συντονισμό του ανάμεσα στα μάτια και τα χέρια, αλλά και την ικανότητα συγκέντρωσης.Αυτό το παιχνίδι συμβάλει στην προώθηση της ανάπτυξης και στα δύο (αριστερά και δεξιά) εγκεφαλικά ημισφαίρια του παίκτη.

Περιέχονται οδηγίες