Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Fischer Technik Junior Σετ Κατασκευή 2 διαφορετικά οχήματα 35 τεμ. κωδικός 548902

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 3+
Κατασκευαστής: Fischer Technik
Τεμάχια: 35 τεμ - 2 διαφορετικά οχήματα
Υλικό: ABS πλαστικό
28.00
548902
+

Fischer Technik Junior Σετ Κατασκευή 2 διαφορετικά οχήματα 35 τεμ. κωδικός 548902

Με αυτό το σύστημα fischertechnik, νέοι σχεδιαστές ηλικίας 3 ετών και άνω μπορούν να βιώσουν τον κόσμο του fischertechnik. Το απλό σύστημα σύνδεσης επιτρέπει στους μικρούς κατασκευαστές να απολαμβάνουν γρήγορη επιτυχία και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα μεγάλα δομικά στοιχεία, σε συνδυασμό με τις οδηγίες κατασκευής που ταιριάζουν στην ηλικία, διευκολύνουν την εκκίνηση με τα συστήματα fischertechnik. Αυτά τα αρχικά σετ κτιρίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία διαφορετικών μοντέλων φορτηγών. Στην καμπίνα του οδηγού μπορεί επίσης να προστεθεί ένας ανατρεπόμενος ή η πλάκα κτιρίου fischertechnik. Οι μικροί οικοδόμοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις οδηγίες για να βασιστούν στην πλάκα του κτιρίου ή να σχεδιάσουν μια ποικιλία διαφορετικών δημιουργικών εξαρτημάτων.

Το σύστημα δεν φέρνει μόνο τόνους διασκέδασης στο δωμάτιο του παιδιού σας, αλλά προάγει επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.






Brands