Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Djeco Κάρτες Εκμάθησης Φύση κωδικός 08365

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Διαστάσεις: συσκευασίας: 11 x 11 x 16 cm
Ηλικία παιδιού: 4+
Κατασκευαστής: DJECO
Υλικό: Σκληρό χαρτόνι
12.00
08365
+

Djeco Κάρτες Εκμάθησης Φύση κωδικός 08365

Εκπαιδευτικό παιχνίδι εκμάθησης των φρούτων και των λαχανικών που υπάρχουν στην φύση από την Γαλλική εταιρία Djeco. Τοποθετήστε κάθε φορά μια κάρτα στο κουτί δείχνοντας μία ομάδα φρούτων ή λαχανικών που ομαδοποιούνται σε κατηγορίες όπως, φρούτα με κουκούτσι, εσπεριδοειδή, λαχανικά και διάφορα άλλα.

Στο πίσω μέρος της κάρτας υπάρχουν τα φρούτα ή τα λαχανικά τα οποία θα πρέπει το παιδί να βρει και να αναγνωρίσει πως ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Τα φρούτα ή τα λαχανικά υπάρχουν μεμονωμένα σε στρογγυλές καρτούλες τις οποίες τις ρίχνει το παιδί μέσα στο κουτί σαν να είναι κουμπαράς. Με αυτό τον τρόπο το παιδί μαθαίνει τα φρούτα και τα λαχανικά και τί ιδιαιτερότητες έχουν καθώς και την ονομασία και την μορφή τους.

Το κουτί περιέχει 20 διπλές κάρτες και 50 στρογγυλές κάρτες με φρούτα ή λαχανικά που περιέχονται και αποθηκεύονται όλες μαζί μέσα σε ένα κουτάκι.

Κατάλληλη ηλικία: 4 ετών και άνω.




Brands